Taip jau nutiko, kad neseniai gaminau Creme Brulee, bet pamiršau nufotografuot, o kai prisiminiau jau buvo per vėlu :( Kitą kartą ;) Nenufotografavau ir morengų, kuriuos kepiau po Creme Brulee (iš likusių kiaušinių baltymų)... Vis dėlto kepiau keletą išbandytų keksiukų, tad pasidalinsiu nuotraukom :)
Šokoladiniai bananiniai su maskarponės sūrio frostingu kepti draugės gimtadienio proga :))
Labai valentininiai red velvet :))
Mylėkit ir būkit mylimi!
:*
Norejau taves paklausti kur perki maisto dazus ir konditerinis svirksta?
AtsakytiPanaikintiIr kaip padarei ta sirdele?
AtsakytiPanaikintiMaistinius dažus perku bet kurioje parduotuvėje (Maxima, Rimi) paprastai būna prie prieskonių ar panašių dalykėlių. Atrodo va taip: http://img580.imageshack.us/img580/5848/sffn.jpg
PanaikintiKonditerinį švirkštą turėjau iš senų laikų (mamos), tačiau neseniai nusipirkau naują ebay.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=piping+set&_sop=15
Širdelę padarysi ant keksiuko uždėjus imbierinį sausainį ir apibarsčius cukraus pudra. Tada tiesiog nuimk sausainį ir bus gražu ;)
Aciu ;)
AtsakytiPanaikinti